Despre noi

In noiembrie 1997, cativa entuziasti, am infiintat un studio de pre-press numit Visual Promotion, in ideea dezvoltarii unui serviciu complet de pregatire pentru tipar.

Curand lucrurile aveau sa se schimbe intr-un ritm rapid: in ianuarie 2000 am descoperit tiparul offset digital si noile posibilitati de tiparire si am avut curajul sa fim primii in Romania pe acest gen de activitate, considerand ca reprezinta o noua si poate unica oportunitate de business si ca suntem pregatiti sa o sustinem avand in vedere experienta acumulata si aspiratiile noastre profesionale.

Am avut curaj si am investit constant in tehnologie si astfel, in octombrie 2003 am largit portofoliul serviciilor prin adaugarea tiparului offset clasic si inca o data o idee impotriva curentului, aceea de a cumpara un utilaj atipic pentru piata pe care ne desfasuram activitatea: un offset 50/70 cm care permite tiparirea policromiei fata-verso printr-o singura trecere. In 2009 am achizitionat un offset 70/100 cm, policromie fata-verso, un utilaj care se comporta ideal cand tiparim pe carton.

Odata cu aceasta investitie ne-am mutat in casa noastra, intr-un sediu de 1000 mp din centrul Bucurestiului. Obisnuiti schimbarilor rapide, in august 2006 am regandit intregul business si in urma unei investitii de 5 mil. EUR ne-am extins pe piata de packaging si totodata am deschis o locatie speciala destinata acestei activitati pe o suprafata de 3000 mp. Acum, Visual dispune de cea mai performanta aparatura tipografica de pe piata si de un sistem informatic intern personalizat care optimizeaza fazele de lucru, asigurand controlul constant al productiei.